Cithakan:Cmbox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kiye kuwe cithakan dasar kanggo kotak info kategori kaya {{pecah kategori}} dll. Cara nganggone pada persis karo {{ambox}}.