Cithakan:Dopokan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Sugeng teka nang Wikipédia:Dopokan!

Dopokan
Nuvola apps kteatime.png

Anggota Wikipédia Basa Banyumasan kabeh, nang kene enggone kanggo mbahas apa baen termasuk masalah teknis, kebijakan, lan ngaweh saran, komentar utawa uneg-uneg bab Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Dadi kiye pada baen karo forum komunikasi bebas antar anggota Wikipédia Basa Banyumasan. Nang Wikipédia Basa Indonesia forum kiye padha baen karo Warung Kopi. Angger ana masalah sing mandan angel mangga ngubungi para pangurus Wikipédia Basa Banyumasan.

Aja kelalen bar ngaweh komentar, trus ditutup karo tanda ~~~~ (gelombang/tilde) ping papat, ben jatidiri karo tanggal penulisan Rika keton, kesuwun. Pangurus.

Pengarsipan[besut sumber]

Tukang Arsip[besut sumber]