Cempedak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Cempedak.jpg
Cempedak
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: [[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: [[.]]
Famili: [[.]]
Genus: [[.]]
Jeneng jenis
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.