Botani

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Botani

Bagian Biologi sing khusus mbahas bab tanduran. Nang bagian ilmu kiye dibahas mulai sekang morfologi, taksonomi, ekologi lan utamane sifat-sifate tanduran sekang aliran uripe, mranak-pinake , perkembangane, tekan hubungane karo bab biotik, abiotik, uga evolusine.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Biologi
Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.