Botani

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Botani

Bagian Biologi sing khusus mbahas bab tanduran. Nang bagian ilmu kiye dibahas mulai sekang morfologi, taksonomi, ekologi lan utamane sifat-sifate tanduran sekang aliran uripe, mranak-pinake , perkembangane, tekan hubungane karo bab biotik, abiotik, uga evolusine.



mBalik ming:

Biologi