Bochotnica

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Bochotnica (js).jpg


Bochotnica (AFI : [bɔxɔtˈnit͡sa]) ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia, tegesé antara Puławy karo Lublin, nang sisi kali Bystra.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota : 20 km²
  • Penduduk : 1 500 jiwa (taun 2010)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.