Blimbing

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Blimbing.jpg
Blimbing
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:[[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: [[.]]
Famili: [[.]]
Genus: [[.]]
Jeneng jenis
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.