Ayu Ting Ting

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Ayu Rosmalina
Ayu ting ting.jpg
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Lair 20 Juni 1992 (umur 26)
Bendera Indonesia Depok, Indonesia
Pegawean penyanyi
Taun aktif 2007 - sekarang

Ayu Rosmalina utawi biasa diceluk Ayu Ting Ting (lair 20 Juni 1992; umur 26 taun) salah sawijine penyanyi penyanyi dangdut saka Indonesia. Ayu dadi kondang sawise nyanyi tembang sing judule Geol Ajep Ajep lan Alamat Palsu.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]