Ayu Ting Ting

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ayu Rosmalina
Ayu ting ting.jpg
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Lair 20 Juni 1992 (umur 25)
Bendera Indonesia Depok, Indonesia
Pegawean penyanyi
Taun aktif 2007 - sekarang

Ayu Rosmalina utawi biasa diceluk Ayu Ting Ting (lair 20 Juni 1992; umur 25 taun) salah sawijine penyanyi penyanyi dangdut saka Indonesia. Ayu dadi kondang sawise nyanyi tembang sing judule Geol Ajep Ajep lan Alamat Palsu.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]