Asia Wetan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Asia Wetan

Asia Wetan yakuwe bagian kang Benua Asia iring wetan. Negara-negara sing ana nang Asia Wetan yakuwe Cina, Jepang, Korea Kidul, Korea Lor, Taiwan, Hongkong, Makau, lan Mongolia.