Asia Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asia Wetan Yakuwe Bagian Kang Benua Asia Iring Wetan, Negara-negara sing ana nang asia wetan yakuwe China, jepang, korea kidul, korea lor, taiwan, hong kong, makau, lan mongolia