Aruba

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendera Aruba
Lambang Aruba

Aruba yakuwe pulo Antillen Cilik sedawa 33 km nang Laut Karibia sisih kidul, letake 27 km sisih lor pesisir Venezuela.