Antillen Cilik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Antillen Cilik (basa Inggris: Lesser Antilles, basa Prancis: Petites Antilles, basa Spanyol: Antillas Menores, basa Landa: Kleine Antillen) kuwe sisih Antillen, sing bareng karo Bahama mbentuk Hindia Kulon, sing merupaken rante kepuloan sing dawa, mbentang sekitar ujung kulon Laut Karibia, nang wewatesan kulon karo Samudra Atlantik.