Apokat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Apokat.jpg
Apokat
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan:Plantae/Tanduran
Divisi:[[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: Laurales
Famili: Lauraceae
Genus: Persea
Jeneng jenis
  • Persea americana


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.