Apokat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Apokat.jpg
Apokat
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: [[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: Laurales
Famili: Lauraceae
Genus: Persea
Jeneng jenis
  • Persea americana


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.