Apokat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Apokat.jpg
Apokat
Klasifikasi Ilmiah
Kerajaan: Plantae/Tanduran
Divisi: [[.]]
Kelas: [[.]]
Ordo: Laurales
Famili: Lauraceae
Genus: Persea
Jeneng jenis
  • Persea americana


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.