Kategori:Kota nang Indonesia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Kota nang Indonesia.

Kaca kiye isine kota-kota nang Indonesia. Kota sing nganggo jeneng awalan "Kota" kuwe mlebu kota otonom sing gemiyen dadi bagian sekang Daerah Tingkat II. Per Januari 2011 ana 93 kota otonom + 5 kota administratif

Deleng uga: Kategori:Kabupaten nang Indonesia.

Kanggo ndeleng kabeh sub kategori, klik "+":

Subkategori

Kategori kiye nduwe 4 subkategori, sekang total 4.