Kabupaten Serang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kabupaten Serang
Logo Kabupaten Serang.jpg
Lambang Kabupaten
Motto: ---
Sesanti: ---: (---)
Gambar:--
150px
Dina Lair: ---
Ibukota: Serang
Bupati: Drs.H.Taufik Nuriman.MM.MBA
Luas: ---km² / --- Ha
Kecamatan: -- Kecamatan, -- Desa
Penduduk:
Kepadatan:
+/- ---
+/- --- / km²
Suku: Suku Banten, Suku Sunda, Suku Jawa lyy.
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu karo Budha
Basa: Basa Banyumasan dialek Banten Lor, Basa Sunda karo Basa Indonesia
Kode Tilpun: (0254 200252)
Situs web resmi: http://www.Serang.go.id/

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Geografis[sunting | sunting sumber]

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Sosial & Ekonomi[sunting | sunting sumber]

Liyane[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Situs Kependudukan dan Catatan Sipil Kabupaten Serang


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.

mBalik ming: Kaca Utama