Wikisource

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Logo Wikisource

Wikisource atawa SumberWiki, The Free Library ("Perpustakaan Bebas"), kuwe salah siji proyek Wikimedia sing tujuane mbangun perpustakaan wiki nganggo isi bebas sing terdiri sekang naskah-naskah sumber pertama (primary source), karo terjemahan naskah-naskah sumber maring basa apa bae lan bahan-bahan pendukunge. Alamaté nang www.wikisource.org. Versi basa Indonesiane nang id.wikisource.org.

Wikisource maune asalé sekang Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 nang domain http://sources.wikipedia.org. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Desember 2003. Alamat resminé dipindahna maring http://wikisource.org tanggal 23 Juli 2004 [1]. Wikisource basa Indonesia mulai nduwe subdomain dewek (sedurunge nggabung karo Wikisource basa Inggris) tanggal 6 November 2005.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]