Wikisource

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Logo Wikisource

Wikisource atawa SumberWiki, The Free Library ("Perpustakaan Bebas"), kuwe salah siji proyek Wikimedia sing tujuane mbangun perpustakaan wiki nganggo isi bebas sing terdiri sekang naskah-naskah sumber pertama (primary source), karo terjemahan naskah-naskah sumber maring basa apa bae lan bahan-bahan pendukunge. Alamaté nang www.wikisource.org. Versi basa Indonesiane nang id.wikisource.org.

Wikisource maune asalé sekang Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 nang domain http://sources.wikipedia.org. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Desember 2003. Alamat resminé dipindahna maring http://wikisource.org tanggal 23 Juli 2004 [1]. Wikisource basa Indonesia mulai nduwe subdomain dewek (sedurunge nggabung karo Wikisource basa Inggris) tanggal 6 November 2005.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]