Sungai Ural

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sungai ural yakuwe kali sing ana nang rusia. kali kiye misahna benua asia lan eropa