Suku Tionghoa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Suku Tionghoa kuwe salah siji Suku Keturunan nang Indonesia, suku-suku keturunan liyane ialah Suku Arab, Suku India lyy ning kabeh sebagai bagian integral Bangsa Indonesia. Suku Tionghoa biasane diarani juga wong Cina utawa warga keturunan, umume aktif nang bidang perdagangan.

Tokoh-Tokoh[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.