Sigourney Weaver

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Sigourney Weaver
Lahir Susan Alexandra Weaver
8 Oktober 1949 (umur 68)
Manhattan, New York
Pekerjaan aktris
Dikenal karena Alien
Pasangan Jim Simpson
Anak Charlotte Simpson

Susan Alexandra Weaver (lair 8 Oktober 1949) kuwe aktris Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]