Sebastian Vettel

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sebastian Vettel

Sebastian Vettel (lair 3 Juli 1987 nang Heppenheim, Jerman) kuwe tukang balap Formula 1 sekang Jerman. Dheweke nggabung karo tim Red Bull Racing wiwit awal taun 2009. Dheweke kuwe juara dunia F1 taun 2010.

Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.