Scott Dixon

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scott Dixon

Scott Ronald Dixon (babar 22 Juli 1980 di Brisbane, Australia) kuwe tukang balap IndyCar ti Selandia Baru. Dirina ngagabung sareng tim Chip Ganassi Racing. Dirina merupakan juara IndyCar taun 2003, 2008, 2013, 2015, 2018, 2020.[1][2]

Referensi[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]