Santri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Santri digunaaken kangge nuju tumrap wong islam ingkang ngalampahi ajaran agama lurus kalian syariat Islam.