Santri

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Santri digunaaken kangge nuju tumrap wong islam ingkang ngalampahi ajaran agama lurus kalian syariat Islam.