Richard Simmons

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Richard Simmons

Simmons, 2011
Lahir Milton Teagle Simmons
12 Juli 1948 (umur 72)
New Orleans, Louisiana, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Sweatin' to the Oldies

Milton Teagle "Richard" Simmons (lair 12 Juli 1948) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]