Putra mahkota

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Putra Mahkota kuwe (umume) putra pertama (mbarep utawa sulung utawa tertua) sekang permaisuri (pertama).

Putra Mahkota biasane wis kawit cilik dididik tur disiapna nggo nggantekna Raja utawa Kaisar.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama