Piring

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Piring kuwe salah siji perangkat madang kanggo ngesokna panganan. Sing apik digawe sekang bahan kaca utawa melamin.



bali nang:

Pawon