Piagam PBB

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Pengaturan Piagam[sunting | besut sumber]

Piagam PBB kesusun sekang: pembuka (preamble), sing secara garis besar disusun miturut preamble Konstitusi AS, tur kumpulan pasal-pasale dibagi jadi 19 bab.

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

PBB