Pengobatan Tenaga Dalam

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Pengobatan terapi tenaga dalam kuwe nganggo cara nyalurna tenaga dalam nang nggon sing lara. Tenaga dalam wis ana nang kabeh manungsa mung bedane wis di aktifna apa durung.

Carane Ngaktifna Tenaga Dalam[sunting | besut sumber]

Tenaga dlam bisa diaktifna nganggo cara-cara:

Pengobatan Jarak Jauh[sunting | besut sumber]

Siki wis ana pengobatan nganggo tenaga dalam sing ora perlu pasien teka, kuwe nganggo pengobatan jarak jauh. Metode pengobatan jarak jauh sing nganggo tenaga dalam akeh banget kayak:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Pengobatan Alternatif