Pelabuhan Tegalsari

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tegalsari

Pelabuhan Tegalsari kuwe pelabuhan nang kota Tegal, dibangun taun 2000. Sedurunge pelabuhan kiye ialah alur kali Sibelis, ning taun 2000 kali kuwe molai ditutup terus digawe sodetan ming pantai, lantes dibangun dermaga.

Pelabuhan Tegalsari anane nang kelurahan Tegalsari, kecamatan Tegal Barat, kota Tegal.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.