Pegunungan Ural

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Pegunungan ural yakuwe pegunungan sing letake nang watesan benua asia lan eropa.