Parembugan Wikipedia:Tulisan rintisan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Desa Jingkang kue desa sing lokasine neng sebelah paling kidul ujung kecamatan Ajibarang wates karo desa Kalitapen Kecamatan Purwojati. Desa Jingkang kelebu desa pusering pertumbuhan karo desa-desa sekitare yakue sebelah wetan desa batuanten karo kaliputih, sebelah lor karo desa Banjarsari sebelah kulon karo desa Sawangan. Jiwa penduduk Desa Jingkang tekan wayah wene kuranglewih 6.886