Parembugan Naraguna:Arifys/Arsip1

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hallo[besut sumber]

Deneng kowe ngewehi tag busak nang kaca pangganggo? maksude apa? Arifys™ (Ngomong) 24 Desember 2015 09.05 (UTC)[wangsuli]

@Coolland: Oh -

Arifys™ (Ngomong) 24 Desember 2015 12.17 (UTC)[wangsuli]

Tulungna busak bae kaca panganggone si Coolland, Kang Arifys. Kuwi supaya kaca panganggo globale isa metu. Please delete Coolland's userpage, Arifys. That's in order to enable his global userpage showing in here. Salam/Peace, Naval Scene (wicara) 5 Januari 2016 11.51 (UTC)[wangsuli]
Centang ijoWis dibusak

Maturnuwun wis nglaporna, anu pas aganu nggo ngapa mbusak wong, angger kepengine wonge lah, nembe dibusak. Arifys™ (Ngomong) 5 Januari 2016 14.08 (UTC)[wangsuli]

Dhiskusi Panganggo:91.197.junr3170[besut sumber]

? 91.197.junr3170 (wicara) 18 Januari 2016 15.04 (UTC)[wangsuli]

Your attention please[besut sumber]

I've opened a thread at the stewards' noticeboard regarding the use of the admin tools you've been granted on this project. I'd appreciate if you could look there and explain why are you blocking good faith users such as @6AND5:, @.anaconda: (former steward) or @Xqbot: without serious reasons to do so among other things. Thanks. MarcoAurelio (wicara) 20 Januari 2016 22.04 (UTC)[wangsuli]

maksude piwen to mas Arifys?[besut sumber]

Iki maksude piwen to mas? dikon nglebokna email? aku ra ngerti mas.