Parembugan Naraguna:202.155.21.199

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kurów[besut sumber]

Could you please write a stub http://map-bms.wikipedia.org/wiki/Kur%C3%B3w - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Kur%C3%B3w ? Only 2 -5 sentences enough. Please. Pietras1988 18:23, 22 April 2006 (UTC)

Very thx for article. Look http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Kur%C3%B3w_%28powiat_pu%C5%82awski%29&action=history . Pietras1988 14:30, 25 April 2006 (UTC)

Hello.

I'm wikipedia redactor from Poland. I have two questions to You. The one is that could You check article about Katowice, do some corrects and write some more sentences (just 2-5). There is a source in English and a few other languages. Katowice is a major city in Polandia.

Second question is that You can create account in wikipedia. If you create account and login in wikipedia You can use additional functions (like sikn change and others). You can create account by click in right, top corner.

Best Regards Stimoroll


Kiye kaca dhiskusi panganggo anonim sing durung nggawe akun lan ora nganggo akune, dadine kudu nganggo alamat IP-ne kanggo nggantini. Alamat IP kaya kiye bisa dienggo nang panganggo sing sejen. Angger panjenengan pancen panganggo anonim lan olih komentar-komentar miring, mangga nggawe akun utawa log mlebu supaya ora rancu karo panganggo anonim liane nang ngarep.