Parembugan MédhiaWiki:Tagline

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Wah aku kagak ngerti ... takon Borgx wae kepriben? Meursault2004 10:28, 27 November 2006 (UTC)

"done" Borgx 23:55, 27 November 2006 (UTC)