Panganggo:Edmundwoods

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User he-0
id-1 Pengguna ini bisa berbahasa Indonesia dalam tingkat dasar.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawa
map-bms-0
ms-2 Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang sederhana dalam Bahasa Melayu.
Cithakan:User yi-0Cithakan:User zh-3
Golet panganggo miturut basa

Selamat. Saya dari Wikipedia Bahasa Inggris, Wikipedia Bahasa Melayu... Seorang pengurus di Wikipedia Bahasa Melayu.