Panganggo:Anggoro

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kothak basa Wikipedia:Babel
id-3 Pengguna ini bisa berbahasa Indonesia dengan mahir.
jv Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


lair nang magelang, kuliah nang semarang, kerja nang jakarta. seneng sastra jawa lan wayang. yen ana sing arep ngedit tulisanku sumangga, aku kurang lanyah basa Banyumasan.