Panganan lan Plesiran Indramayu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganan Khas[sunting | besut sumber]

Panganan sing khas sekang kabupaten Indramayu antarane sing paling terkenal: mangga Indramayu, kerupuk urang, kerupuk iwak, kripik melinjo, emping tike uga iwak asin Indramayu.

Plesiran Alam[sunting | besut sumber]

Plesiran Sejarah[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.