Paltoga

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Paltoga ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Rusia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 4 km²
  • Penduduk: 295 jiwa (taun 2002)