Negara Agung

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Negara Agung kuwe wilayah sekitar ibukota kerajaan sing langsung dibawah perentah Raja. Negara agung umume dudu wilayah taklukan tur duwe kaitan erat pisan karo keluarga istana.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.