Naraguna:Wedhus sugih

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Semangat Sing Semangat Semangat sedulur!!!!,jenenge inyong,Wedhus Sugih

Tux.svg Panganggo kiye nggunakna sistem operasi Linux

Cithakan:Pengguna FreeBSD

Yahoo! Messenger.png
Panganggo kiye nggunakna Y!M nggo komunikasi
Add caption here
Firefox Logo, 2017.svg Panganggo kiyé nganggoné browser Mozilla Firefox
Chrome Logo.svg
Panganggo kiye nggunakna penjelajah web Google Chrome
Peserta lokakarya Wikipedia nang Purwokerto
Pangangggo kiye melu acara lokakarya Wikipedia nang Purwokerto sing dipandu nang StefanusRA