Murasaki Shikibu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Hyakuninisshu 057.jpg

Murasaki Shikibu (lair nang Kyoto, 978 – seda 1025) kuwe sastrawan Jepang.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.