Monumen Jenderal Soedirman

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Monumen Jendral Sudirman kang ana ning Kabupaten Pubalingga jane tempat kang perlu banget di uri-uri sebab nang kono tempat kelahirane jenderal besar Indonesia sing namane wis tekan ngendi endi, buktine unggal kota ning Indonesia mesti ana aran Jl. Jend. Sudirman, ning malah kasunyatane jan perlu perhatian khusus kanggo papan kono inyong sing ngrasa dadi wong braling ngrasa trenyuh ning ya arep ngapa maning wong aku bae egin susah nggone adu nasib nang kota metropolitan, ning kanggo kanca-kanca sing bangga karo pahlawane mesti arep njujug nganah pokoke aja watir panggonane asri buruan mumpung egin murah ongkose.