Mohammad Tadjudin Noor Aly

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Almarhum H. M. Tadjudin Nuraly (51), Bupati Kabupaten Brebes periode 1999 - 2004, dilantik dadi Bupati Brebes tanggal 10 April 1999. Dheweke ialah Bupati Kabupaten Brebes ping-27 sing ngganti Bupati sedurunge Syamsudin Sagiman.

Almarhum H. M. Tadjudin Nuraly ialah Bupati Era Reformasi Indonesia pertama lan Bupati pertama juga sing sekang kalangan swasta.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming: