Mohammad Tadjudin Noor Aly

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Almarhum H. M. Tadjudin Nuraly (51), Bupati Kabupaten Brebes periode 1999 - 2004, dilantik dadi Bupati Brebes tanggal 10 April 1999. Dheweke ialah Bupati Kabupaten Brebes ping-27 sing ngganti Bupati sedurunge Syamsudin Sagiman.

Almarhum H. M. Tadjudin Nuraly ialah Bupati Era Reformasi Indonesia pertama lan Bupati pertama juga sing sekang kalangan swasta.



mBalik ming: