Mitos lan Legenda Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Legenda, mitos, crita rakyat uga crita-crita sing ngandung makna sejarah lan liya-liyane sing urip nang wilayah Banyumas akeh banget, antarane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Kabupaten Banyumas