249: Béda antarané révisi

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
11 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr:इ.स. २४९
c (bot Menambah: or:୨୪୯)
c (bot Menambah: mr:इ.स. २४९)
[[lb:249]]
[[lmo:249]]
[[mr:इ.स. २४९]]
[[ms:249]]
[[nah:249]]
[[ro:249]]
[[ru:249 год]]
[[ru-sib:249]]
[[sk:249]]
[[sl:249]]
16.093

besutan

Menu navigasi