252

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257
Dasawarsa: 240-an  250-an  260-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-252 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]