246

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251
Dasawarsa: 230-an  240-an  250-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-246 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]