Mary Tyler Moore

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mary Tyler Moore

Moore, 2011
Lahir 29 Desember 1936
Brooklyn, New York City, Amerika Serikat
Meninggal 25 Januari 2017 (umur 80)
Greenwich, Connecticut, Amerika Serikat
Sebab meninggal Pneumonia
Pekerjaan Aktor

Mary Tyler Moore (29 Desember 193625 Januari 2017) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]