Makam Syech Abdul Rohman bin Malik Ibrahim

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Syech Abdul Rohman kuwe tokoh penyebar agama Islam pertama nang Kecamatan Jatibarang, Kabupaten Brebes, dheweke tokoh sing paling dihormati masyarakat Jatibarang. Saben ana hajatan gede, masyarakat Jatibarang mesthi njaluk restu disit nang kene.