Lingua franca

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lingua franca kuwe sekang basa Italia sing maknane "basa bangsa Frank". Kuwe jane istilah linguistik sing artine "basa pengantar" utawa "basa pergaulan" nang wilayah sing nduwe akeh penutur basa sing beda-beda.

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.