Lingua franca

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lingua franca kuwe sekang basa Italia sing maknane "basa bangsa Frank". Kuwe jane istilah linguistik sing artine "basa pengantar" utawa "basa pergaulan" nang wilayah sing nduwe akeh penutur basa sing beda-beda.