Laut Kaspia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Laut Kaspia dideleng kadi orbit

Laut Kaspia yakuwe danau nang watesan Benua Asia lan Eropa.