Lagu Tegal Keminclong Moncer Kotane

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Lagu Tegal Keminclong Moncer Kotane kuwe dadi lagu wajib kota Tegal, lagu kiye dikarang Nuryanto Aji, wartawan Suara Merdeka nang kota Tegal.

Lagu kiye dadi sesanti kota Tegal liwat Surat Keputusan (SKep) Nomer 07/Taun 2004, utamane kanggo motivasi gerakan kebersihan kota.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.